Gmero, podaje ci plan awaryjny wsiadasz w czwartek w pociąg relacji gdynina zakopane my odbieramy cie w nowym targu w piątek rano lub jak chcesz to w czwartek popołudniu z krakowa mąż zawozi cie na dworzec pakujesz sie spokojne do przedziału zabierasz foteliki my cie odbieramy na stacji tak samo w drugą strone nie damy ci zginąć pomożemy a ty bedziesz sie fajnie bawić jak małżonek nie może fajnie by było jakbyście razme przyjechali za rok może sie nie powtórzyć taka okazja miejsc w samochodach bedzie pod dostatkiem a koledzy chętnie pomogą wiec ja nie widze problemu
Brzęcząca blacha
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Brzęcząca blacha
W trakcie jazdy po nierównej kostce (Octavia Drive 1,9TDI) brzęczy rezonansowo jakaś część karoserii (blacha?) w tyle samochodu. Trudno to samemu zlokalizować. Może ktoś miał coś podobnego i uporał się z tą usterką?
-
Jak Tobie trudno zlokalizować, to jak my mamy to zrobić ? :szeroki_usmiech
Jak nie ma innej rady to żonę za kierownicę a Ty do bagażnika i słuchaj gdzie brzęczy.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Mi brzeczaly dwie rzeczy - ramka tablicy rejestracyjnej, oraz (HTB) ten plastik na klapie bagaznika bo sie wysunal z jednego zaczepu.
Ale zeby sprawdzic to zrob jak RomanS, napisal.
Komentarz
-
Chyba juz bym wolal sie do jakiegos baletu zapisac niz moja malzonke posadzic za kolkiem czeszki... hehe (ciekawe czy tylko ja tak mam :P )Zamieszczone przez RomanSJak nie ma innej rady to żonę za kierownicę a Ty do bagażnika i słuchaj gdzie brzęczy.
A co do brzeczenia to mam to samo cos pod podwoziem :evil: ... chyba najlepszym wyjsciem jest wiechanie na jakis wolnostojacy kanal i oblookanie sytuacji.Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
Jak pod spodem to moze wydech oparl sie ktoras czescia o nadwozie, ale to byloby zalezne od obrotow.
Komentarz
-
obstawiam ramke pod tablicą rejestracyjną. U mnie to cholerstwo tłucze się już od jakiegos czasu, a to tylko z powodu mojego lenistawa ( .... przewróciło się niech leży.....Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
U mnie tez ramka brzeczala ale kupilem sobie na allegro taka ladna chromowana i cisza jak makiem zasial
Skoda Octavia I 2000 r. 1.6 Ambiente
Komentarz
-
Tez mi blacha latala... troche mnie to irytowalo wiec kupilem chromowana + gumowe podkladeczki i nastapila cisza... az do teraz bo teraz to cos pod podwoziem sie tlucze :?Zamieszczone przez damianoU mnie tez ramka brzeczala ale kupilem sobie na allegro taka ladna chromowana i cisza jak makiem zasial
Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
Komentarz